Меглена Лазарова

Меглена Лазарова

Меглена Лазарова

Родена съм на 18.10.1985 г., но все още като си мисля за времето преди 30 години, си представям 1970 г. Родена и израснала съм в Бургас. С малко повече късмет, тук ще си умра. Обичам го този град!

Завършила съм всякакви икономически глупости, като започнем от гимназията и завършим с магистратурата. Че ги и работя на всичкото отгоре. Да ме питате, не знам защо.

Пише ми се. Съчинявам истории откакто се научих да чета. Започнах да ги записвам доста по-късно. Всичките ги помня, особено ненаписаните.

Разбрах колко не знам за писането, когато реших да пиша книга за 11.09.2001 г. Мисля, че първата книга по темата излезе два месеца след събитието, а аз все още имах само тетрадка с изрезки от вестниците. Розовите ми очила рязко получиха диоптри.

Любимият ми автор е Павел Вежинов. Няма съвременен автор, че бил и той световен автор на бестселъри, който да може да се мери с неговото майсторство.

Не мога да се похваля с награди от конкурси. Пиша истории, които да обичам и само мога да се надявам, те да се харесат на останалите. Все едно са ми деца, гледам ги със сърцето си.

Разкази:

Мрак

 

Рубрики

Моят любим приказен герой

343 Views
error: Content is protected !!