Довери се на услугите на издателство „ЛитДизайн“
Светът на книгите е истинският свят – този, който носи магия и, който заслужава внимание и грижа, за да бъде едно по-добро и топло място от реалността. Затова ние се наемаме до обгрижим ръкописа Ви от А до Я. Независимо дали сте прохождащ автор или имате вече изградено име в литературните среди, ние можем да бъдем от полза, както при първоначалната работа, така и в цялостния маркетинг и рекламен етап на Вас като творец и на Вашето произведение.

Корекция и редакция

Невъзможно е един текст да бъде публикуван без да мине през качествена корекция и редакция. Печатните грешки, смисловите разминавания, дупките в сюжета, двусмислията, разминаванията и т.н. грешки, които всеки творец допуска, ще бъдат хванати и отстранени от нас.

Виж повече за видовете редакция: ТУК.

Предпечат и страниране

Наша грижа е по най-добрия начин да се погрижим за текста Ви и да го разположим в документа според изисквания, условия и предпоставки за печат, за да подготвим крайните файлове, които ще съставляват Вашата книга.

Дизайн на корица и илюстрации

По корицата посрещат, по съдържанието изпращат! Това важи с пълна сила за книгата, затова и ние предлагаме професионален дизайн на корици, както и дигитален художник, който ще се погрижат, както за корицата, така и за илюстрациите в книгата Ви.

Реклама

Всяка една книга има нужда от реклама, за да получи заслуженото внимание. Поради огромното количество книги, които излизат всяка година, както чуждестранни, така и български, е нужно качествената, съвременна българска литература да бъде отличена. Най-добър и бърз начин за това е рекламата.

Дигитално присъствие

Отдавна мина времето, в което писателите бяха саможиви отшелници, които страняха от публичността. В нашето съвремие човек (и най-вече артист) трябва да е под светлините на прожекторите. Имате шанс, защото ние можем да изработим Вашия сайт, страница и същност в социалните мрежи, да ги поддържаме, така че да бъдете успешни и в крайна сметка да се съсредоточите върху най-важното – ПИСАНЕТО!

Представяне/премиера

Определено това е иструментът, който дава най-голям резултат. Можем да организираме Вашата премиера, както да бъде присъствена, така и онлайн, както да бъде в библиотека, читалище, така и в модерно и шикозно заведение, където да съберете роднини, приятели, читатели, фенове и всички любители на съвременната българска литература.

1 660 Views