Хорър дизайн 2024

Трети национален конкурс “Хорър дизайн” 2024

Уважаеми приятели по перо и книга,

Списание “Литературен дизайн” обявява своя ежегоден национален конкурс за разказ на ужасите “Хорър дизайн” 2024 с тема “НОВИЯТ АПОКАЛИПСИС”.

Условия за участие:

Разказите трябва да са с обем до 5 стандартни страници, формат Times New Roman 12 pt/ A4;Всеки автор може да участва с до 2 разказа;Изпратените разкази не трябва да са публикувани в интернет или на хартия и да са печелили други конкурси;

Тема: Новият апокалипсис

Срок за получаване: 01.08.2024 г.

Обявяване на резултатите: 20.08.2024 г.

Начин на изпращане: Разказите се приемат само и единствено на имейл: magazine.litdesign@gmail.com. Нужно е да са в прикачен файл, в който освен текста, сте изписали и Вашите три имена, възраст и заглавие на Вашата история.

Имейлът трябва да е с тема: За конкурса за разкази на ужасите.

Конкурсът няма възрастови ограничения!

Забележка: Всички условия, описани по-горе са задължителни. Липсата на частична или цялостна информация ще доведе до недопускане в конкурса.

Оценяване:

Разказите ще бъдат оценени от жури в състав: Ана Драг, Виктория Баръмова и Валентин Попов-Вотан. Журито ще оценява по предварително зададени критерии: оригиналност на идеята, стил на писане, грамотност и др.

“Дневникът на прислужницата” на Лорет Ан Уайт
“Дневникът на прислужницата” на Лорет Ан Уайт

Награди:

Отличените от журито три призови места ще получат грамоти на имейлите си;

1 награда

Книгата “Дневникът на прислужницата” на Лорет Ан Уайт, любезно предоставена от издателство “Плеяда” и сувенир – брандирана чаша;

2 и 3 награда

Книга от наградния фонд на издателство и е-списание “ЛитДизайн”;

Разкази по преценка на журито ще бъдат включени в антология, която ще се разпространява от електронната книжарница на издателство “ЛитДизайн” с адрес: https://litdesign-bg.com/knijarnica/ , а авторите на включените разкази, ще получат по едно БЕЗПЛАТНО копие от сборника и възможност за закупуването му на преференциална цена.Електронен сборник ще бъде публикуван на сайта на “ЛитДизайн” при набиране на достатъчен брой разкази.

Важно:

Организаторите си запазват правото да не издадат сборник, ако няма достатъчно разкази, които отговарят на изискванията за качествена литература или да включат неиздадените разкази в следващ сборник и тогава авторите да получат полагаемата им се бройка книга.

Забележка:

С изпращането на творбата си на имейл magazine.litdesign@gmail.com за въпросния конкурс и допускането ѝ до гласуване от журито, авторът се съгласява:- творбата му да бъде качена за неопределен срок на уебсайта www.litdesign-bg.com;- няма да оттегля от участие вече подадени творби;- творбите му (или една от тях) да бъдат публикувани в хартиен сборник, от който да получи едно безплатно копие;- че носи пълна отговорност за авторството на изпратените текстове;

Можете ли да ни уплашите?

409 Views

1 thoughts on “Трети национален конкурс “Хорър дизайн” 2024

  1. Гъг says:

    Какво точно трябва да означава “Новият Апокалипсис”? Не схващам идеята, моля за извинение 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!