Силвър и вампирите

“Силвър” в благотворителност

 

“Силвър” в благотворителност

Явор ЦаневРегионалната библиотека “Любен Каравелов” се включи в благотворителната кампания за Ради. От месец ноември на различни места в града, както и във фоайето на библиотеката, са поставени дарителски кутии за набиране на средства в помощ на Ради.

А любимитият котарак, боец срещу вампири – Силвър, също се включва в кампания. Писателят и издател Явор Цанев предостави 20 броя от детско-юношеския си роман “Силвър и вампирите” на Детския отдел “Библиотечко”, откъдето могат да бъдат закупени на цена от 10 лв/бр. Сумата ще отиде за лечението на Радина Стойчева (9 години), която е с онкохематологично заболяване.

За “Силвър и вампирите”

„Силвър и вампирите“ е роман, номиниран в Националната награда „Бисерче вълшебно“ 2021 г. за детски книги и вече втора година е любимо четиво за читатели от всяка възраст. В него Силвър е коте със сребриста козина, което двете деца Мая и Алекс намират на село и взимат със себе си в града.

Когато една година по-късно се връщат на село при баба за ваканцията, започват вихрени приключения, които карат косъмчетата да настръхват от страх. Но се оказва, че Силвър не е обикновен котарак, а всъщност е …. :о)

Благотворителна кампания За РадиБлаготворителната кампания “За Ради”:

KBC Банк

RZBBBGSF

IBAN: BG57RZBB91551095117018

Даниел Христов Стойчев

(Daniel Hristov Stoychev)

Bank transfer in CHF:

CH3704835284238523000

Denitsa Dobreva

Revolut in CHF, EUR, or BGN (with reference “For Radi”)

@denidobreva

https://gofund.me/0907032C See less

 

Помогнете да се случи коледното чудо за едно девет годишно момиченце, което се сблъсква с най-голямото предизвикателство в живота си. Купете си “Силвър и вампирите” или дарете на горепосочените сметки.

 

349 Views
error: Content is protected !!