Равновесие от Десислава Дюлгерян

Представяне “Равновесие” от Десислава Дюлгерян

Заповядайте на премиерното представяне на фентъзи романа “Равновесие” от Десислава Дюлгерян!

Кога: 21.05.2024

Час: 18:30

Къде: Варна, книжарница “Сиела” към “Фестивален и конгресен център”.

Авторката обещава, че ще има специален подарък за всеки, закупил книга от представянето!

“Пророчески тайни, болезнени интриги между кралства, неочаквани съюзи между врагове, безскрупулни Богове, гладиаторски битки на арената, портали между световете…“

Какво ви очаква в “Равновесие”?

Човешкият свят Отвъд отдавна е арена на съперничество между неуморните войнствено настроени кралства и нашествениците от други светове. Демоните копнеят за всяка човешка душа и тяло. Маговете следват странната си доктрина и търсят по-скоро смъртта в окончателния й вид. Равновесните са инструмент в ръцете на жестоки Богове и носят проклятие над съдбата на смъртни и безсмъртни…

Единствената мечта на Равновесната Айра е да стане боец, но дори не притежава бойна дарба. И все пак… една случайна и болезнена среща я изпраща именно на арената, където започва да се обучава. Но съдбата й е преплетена с пророчеството на Оракула на маговете. Когато тя се примирява с ролята си в него, дали няма да е късно този свят да бъде спасен от прогнилата си същност?

Ес’таел – петият син на демонския крал на планетата Адем е най-възможния претендент за трона. И ако досега никой от кралския род не се е “прехвърлял” Отвъд, той е първият щастливец. Крие неимоверната си сила и външност зад дрехи и ментална защита. До къде ще стигне Пустинният принц в стремежа си да подчини вампирската раса на егоистичния копнеж да властва?

Зедкиел – харизматичният маг без категория се прехвърля Отвъд като хибриден маг и бързо се издига до Императорския двор: придобива способностите на Боен маг и уменията на могъщ телепортатор. Ще намрази ли себе си и религията? Какво ще е склонен да жертва, когато залозите са поставени на масата?

Три същества, разделени от време и пространство, предстои да се съберат в могъщ триумвират.

Събитието във ФЕЙСБУК.

95 Views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!