Издателство Плеяда

Пролетен панаир на книгата с Плеяда

Пролетен панаир на книгата с Плеяда

От 24 май до 2 юни можете да намерите световните трилъри на Плеяда на ШАТРА 3 по време на Пролетния панаир на книгата!

Какво ви чака на щанда на „Плеяда“?

Разбира се, запазената марка:

КРАЛСКО КОЛИЧЕСТВО УЖАСИ!

Стивън Кинг в целия му блясък – от „Долорес Клейборн“ до „Колорадеца“ и от „22 ноември 1963“ до „Тъмната кула“! Историите, които обичат и обожават милиони читатели по света. Истории, тъй лични, топли, страшни и приказни, тъй понякога ежедневни и неусетно преминаващи в нескончаема фантастика и ужаси, с различни теми, но все сякаш някой е стиснал ръката ти и те е повел към нещо неизвестно, но вълнуващо. Или пък те качва на влакче на ужасите, чиито спирачки са развалени. И ти го знаеш, но не можеш да се изтръгнеш от прегръдките на кошмара си.

ПЛЕЯДА от ТРИЛЪРИ

Трилъри от световната сцена, трилъри с елементи на екшън, екшън с елементи на трилър – всичко от най-доброто, което познава световната литературна сцена. Като започнем от Джонатан Баркър и най-новия му роман „Зад една затворена врата“ до класик като Джеймс Патерсън в брилянтно съавторство с други бляскави пера.

В “Дневникът на прислужницата” и “Тайната на пациента” Лорет Ан Уайт прониква в най-потайните кътчета на престъпния ум. Тайните винаги се разбулват на последните страници и то след безброй неочаквани обрати.

ИСТОРИЧЕСКИ КЛАСИКИ

Поглед назад – романи с „корен“ в ИСТОРИЯТА и с автори като Колийн Маккълоу, Георг Еберс, Александър Дюма.

Както и СЪРДЕЧНИ романи:

„Да уловиш мечта“ и „Какво желае СЪРЦЕТО“ от Одри Карлан, „Розмарин за незабрава“ от Барбара Дейвис, „Лято в Прованс“ от Люси Колман – заглавията казват всичко!

Както винаги, Плеяда са подготвили едни от най-добрите книги, излизали на българския пазар от доказани автори – майстори в своя жанр. А преводите и работата на художници, предпечатари и дизайнери гарантират едно истинско ценно преживяване с качествена литература в ръка.

Валентин Попов-Вотан

Валентин Попов-Вотан

главен редактор

Валентин Попов е български писател, носител на редица значими национални и международни отличия за проза и поезия. Негови творби могат да се прочетат на български, английски и италиански.

www.val-popov.com

99 Views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!