Представяне на "Само ако знаех..."

Представяне на „Само ако знаех…“

Награждаване на отличените участници в конкурс „Мостове“ и представяне на сборника 6 „Само ако знаех…“

На 25.11.2023 от 18:00ч. на адрес гр. Русе, ул. „Петко Каравелов №5“ в клубното пространство на Клуб „Мечтание“, ще се проведе награждаването по случай шестото издание на Национален конкурс за къс разказ „Мостове“.

Екипът на Клуб „Мечтание“, ДПК „Фортуна“ и Дарик Русе канят всички, които имат желание да присъстват, като потвърдят присъствието си. Онези, които не могат да присъстват физически, могат да се включат онлайн – непосредствено преди започването на официалното награждаване ще бъде пуснат линк на google meet.

Всички автори от ТОП 13 и избраните от журито фаворити ще получат грамота и безплатно копие от сборника, както и преференциална цена за допълнителна бройка от сборника.

Фаворитите на публиката и журито ще получат и специални награди.

Напомня ме Ви, че обичаме да се черпим и след официалната част сме предвидили малко събиране с онези, които желаят да си поговорим и да споделим писателските си постижения и тревоги.

Валентин Попов-Вотан

Валентин Попов-Вотан

главен редактор

Валентин Попов е български писател, носител на редица значими национални и международни отличия за проза и поезия. Негови творби могат да се прочетат на български, английски и италиански.

www.val-popov.com

322 Views
error: Content is protected !!