Нови членове на екипа

Нови членове на екипа

С голямо удоволствие екипът на е-списание „Литературен дизайн“ представя две нови попълнения, които ще се грижат за Вашата осведоменост, касаеща книгите. Рони и Катя се влизват в рубриката „Ревю“, за да ни покажат (и разкажат) какво четат младите, каква литература харесват, какво в книгите ги привлича.

Рони:

„Здравейте, аз съм Вероника и имам неизмерима любов към книгите!

За да бъда напълно честна с вас ще призная, че разбрах за изживяванията и неограничените възможности, които книгите предоставят, малко преди година. Знам, сигурно ще се запитате „Защо казваш, че привързаността ти към книгите е безгранична и за каква любов ми говориш изобщо след като си започнала да четеш преди няма и година?”.

На този въпрос бих отговорила с това, че обичта към книгите не се дължи на времето, което сме прекарали четейки. Ще говоря от личен опит, заявявайки, че привързаността ми към книгите се отключи в миг, по-кратък и от минута, когато намерих стара, небрежно захвърлена книга, без корици и красив дизайн, но в същото време толкова вълшебна и въздействаща, че не успях да я оставя, докато не я завърших. Смятам, че всеки може да бъде читател, независимо на каква възраст започва да чете или колко време отделя на дейността. Нужно ви е само малко интерес!

За това ви приканвам, изберете приятно за вас четиво и се доверете на преживяването, без да се стремите към съвършенство, защото то така или иначе не съществува. Повярвайте ми, когато ви казвам, че не е нужно да изминат месеци, докато обикнете книгите. Вече се запознахте с моята история и разбрахте, че това, което ви трябва е една единствена увлекателна книга и малко време!

А ако искате лесно да намерите идеалното четиво за вас, посетете рубриката ни „Ревю”, където екипът ни споделя искрена оценка на прочетени книги. Обещавам ви, там е мястото, където ви очаква вашата любима книга!“

Катя:

„Аз се казвам Катя, на 14 години съм, от Ямбол. Обичам да чета книги в жанровете фентъзи, мистерии и криминалета, а любими писатели са ми Карън М. МакМенъс, Холи Белк, Адалин Грейс. В училище обичам часовете по изобразително изкуство и български език и литература. Радвам се, че ще мога да популяризирам четенето сред връсниците си и да запозная повече хора с любимите ми книги.“

379 Views
error: Content is protected !!