Нели Арнаудова

Нели Арнаудова

Нели Арнаудова

Казвам се Нели Арнаудова. Родена съм в град Бургас. От единадесет години живея със семейството си в град Бристол Великобритания. Издала съм стихосбирките ,,Защото те обичам” /1996/ и ,,И когато вали те обичам”/2016/. Публикувала съм разкази и стихове в сборниците ,,Културна палитра, ,, Алманах проза” и ,,Морето в разкази и стихове”.

През 2018 година спечелих финансиране от читатели в проекта ,,Мечта за книга” и издадох сборник с разкази ,,Истории по действителни случаи с куче”. През 2019 написах пиесите ,,От мястото на събитието” и ,,Бълхи”, която спечели три приза в Международен детски и младежки театрален фестивал ,,Звезди на сцената” Варна. През 2020 година съчиних либрето за детски мюзикъл ,,Алекс и кораба на мечтите” и спечелих първото място. През 2021 година получих първа награда за разказ на сдружение ,,Активно общество” и голямата награда в ,, Никулденски конкурс.”

През 2021 година издадох романа с ,,Усмихни се на тъгата”. Понастоящем продължавам да списвам рубриката ,,Бургазлии зад граница в сайта ,, Gramofona com” където освен с българи зад граница срещам читателите с любими артисти, певци и спортисти.

Проза: “Убога къща-убога човек”

422 Views
error: Content is protected !!