Конкурс Акоп Мелконян 2022

Конкурс Акоп Мелконян 2022

 

На 02.12.2022 година електронното списание “Сборище на трубадури” обяви поредния, 11 по ред, конкурс за фантастичен разказ в памет на Агоп Мелконян.

Условия за участие

  • по един разкази от автор
  • обем до 3600 думи
  • шрифт Times New Roman или Courier
  • размер на шрифта – 12
  • формат на файла – .odt, .doc, .docx, .rtf

 

Жанр

Журито на “Сборище на трубадури” цени както класическата твърда фантастика, така и смесването ѝ с по-модерни жанрове. Водещото в последните години е чистотота и оригиналността на идеята. Оценяват се литературните и идейните качества на творбата и различните повествователни стилове.

Изисквания

Разказите не трябва да са публикувани под каквато и да е форма. Трябва да са авторски. Не трябва да са участвали в предишни издания на конкурса. Забранено е участието на членове на журито, членове на журито от предишните години, носители на първа или специална награда от предишни години, членове на екипа на “Сборище на трубадури”, участници в организирането и координирането на конкурсa.

Разказите се изпращат на елентронната поща на списание “Сборище на трубадури”: konkurs@trubadurs.com като имейла трябва да съдържа: Заглавие (subject) – “За конкурса”, Tяло на имейла (body) на отделни редове: заглавие на разказа, трите имена на участника, имейл адрес за контакт, населено място, точен адрес, телефон. В прикачен файл се изпраща творбата с името, изписано на кирилица. В него не се изписват никакви лични данни.

Финал

Финалистите в конкурса ще бъдат обявени на 10 февруари 2023 година.

 

С пълните условия на конкурса можете да се запознаете ТУК.

 

 

509 Views
error: Content is protected !!