ФЕСТИВАЛ ЗА ИЗКУСТВО И ПРАВА ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК 2023

Фестивал за изкуство и права „Граждански будилник“ 2023

ФЕСТИВАЛ ЗА ИЗКУСТВО И ПРАВА ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК 2023 – време е за събуждащо изкуство

Време  е за граждански мечти! Каним ви на 1 юли  (събота) 2023 в Топлоцентралата (София) и парковото пространство около нея да поставим заЕдно правата на сцената по време на третото издание на Фестивала за изкуство и права ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК.

Тази година ще съТворим истински фестивален маратон! През целия ден заедно с приятели ще се забавляваме, ще учим за права, ще изразяваме позиция за какво ни пука, ще създаваме ритъма на гражданското сдружаване. И докато правим всичко това, ще бъдем свързани в Доброто.  Ще има за всекиго по нещо – и за малки, и за големи.

Южен парк II ще се превърне в сцена на заявката ни за гражданска будност, която споделяме чрез изкуство.

През 2023 в конкурса „Граждански Будилник“ получихме 85 кандидатури на автори, които споделиха над 180 вълнуващи визуални и словесни художествени истории за силата да си помагаме. Дойде време да разберем и кои са победителите, които професионалното жури определи! Но… преди това, ще подгреем за голямата церемония с образователни игри, арт работилници и музикални предизвикателства. Всички те – с вход свободен и със социално добавена стойност. 

Заповядайте на 1 юли 2023 г. от сутринта, та чаааак до вечерта в Топлоцентралата (София) и в района край нея! 100% ще ни забележите! Ако ни потърсите на картата, локацията ни е: „Южен парк–II“ – на ъгъла на ул. „Петко Каравелов“ и ул. „Емил Берсински“.

196 Views
error: Content is protected !!