Приключи конкурса за кратък хорър разказ

Приключи конкурса за кратък хорър разказ

На 27.10.2021 г. приключи конкурса за кратък хорър разказ, който организирахме заедно от вестника на мислещия човек „Отвъд кориците“ и издателство „ЛитДизайн“.
В определения по условията срок бяха получени 24 разказа, които се отличаваха с високо качество и художествена стойност.
Държим да отбележим, че срока за подаване на конкурсни творби беше сравнително кратък и количеството получени разкази ни зарадваха. Искаме да поздравим всички тези 23-ма участника, които се престрашиха и изпратиха своите творби. Сред тях имаше и познати имена, които са получавали редица награди, а имаше и такива, които чувахме за първи път. И това е най-хубавото в това да организираш конкурс – срещаш се с автори и идеи, за които не си и подозирал.

И така, победителите в Конкурса за кратък хорър разказ ‘2021, организиран от „Отвъд кориците“ и „ЛитДизайн“, избрани с гласове на публиката в двете фейбук групи – тази на „Отвъд кориците“ и тази на „ЛитДизайн“ са:

3-о място: Морис Реми, който участва с разказа „Човекът, който се бореше със сянката си“ с 18 гласа (14 от групата „ЛитДизайн“ и 4 от групата „Отвъд кориците“).

2-о място: АНДИ ПИРОВСКИ, който участва с разказа „Хорър разказ“ с 20 гласа (3 от групата на „ЛитДизайн“ и 17 гласа от групата на „Отвъд кориците“).

1-о място: ДЖАНИНО ДАСКАЛОВ и разказа му „Мойра“ с 23 гласа – 5 от групата на „ЛитДизайн“ и 18 от групата на „Отвъд кориците“.

Честито на победителите и на всички участници!

Разказите на тримата отличени от публиката ще бъдат публикувани в сайтовете на издателство ЛитДизайн и на Отвъд кориците, а грамотите са изпратени по имейл.

Eто и таблицата с всички гласове и участници:

Очаквайте скоро поредния конкурс, който ще провокира творческата ви енергия.

Морис Реми
Анди Пировски
Джанино Даскалов
216 Views
error: Content is protected !!