Приключи конкурса за кратък хорър разказ

Приключи конкурса за кратък хорър разказ
Reading Time: 2 minutes

На 27.10.2021 г. приключи конкурса за кратък хорър разказ, който организирахме заедно от вестника на мислещия човек „Отвъд кориците“ и издателство „ЛитДизайн“.
В определения по условията срок бяха получени 24 разказа, които се отличаваха с високо качество и художествена стойност.
Държим да отбележим, че срока за подаване на конкурсни творби беше сравнително кратък и количеството получени разкази ни зарадваха. Искаме да поздравим всички тези 23-ма участника, които се престрашиха и изпратиха своите творби. Сред тях имаше и познати имена, които са получавали редица награди, а имаше и такива, които чувахме за първи път. И това е най-хубавото в това да организираш конкурс – срещаш се с автори и идеи, за които не си и подозирал.

И така, победителите в Конкурса за кратък хорър разказ ‘2021, организиран от „Отвъд кориците“ и „ЛитДизайн“, избрани с гласове на публиката в двете фейбук групи – тази на „Отвъд кориците“ и тази на „ЛитДизайн“ са:

3-о място: Морис Реми, който участва с разказа „Човекът, който се бореше със сянката си“ с 18 гласа (14 от групата „ЛитДизайн“ и 4 от групата „Отвъд кориците“).

2-о място: АНДИ ПИРОВСКИ, който участва с разказа „Хорър разказ“ с 20 гласа (3 от групата на „ЛитДизайн“ и 17 гласа от групата на „Отвъд кориците“).

1-о място: ДЖАНИНО ДАСКАЛОВ и разказа му „Мойра“ с 23 гласа – 5 от групата на „ЛитДизайн“ и 18 от групата на „Отвъд кориците“.

Честито на победителите и на всички участници!

Разказите на тримата отличени от публиката ще бъдат публикувани в сайтовете на издателство ЛитДизайн и на Отвъд кориците, а грамотите са изпратени по имейл.

Eто и таблицата с всички гласове и участници:

Очаквайте скоро поредния конкурс, който ще провокира творческата ви енергия.

Морис Реми
Анди Пировски
Джанино Даскалов
72 Views