Премиера на книгата за Буги Барабата

На 25.05.2022 година в 18:00 часа е представянето на книгата „Буги Барабата – шофьорът на блуса“ в Patches Blues Bar/Блус барът на Кръпките.

След две годишна трескава подготовка и със силен емоционален заряд, книгата, посветена на големия блус музикант и незабравим Z-Rock водещ вече е в ръцете ни!
„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ излезе от печат, за да покаже вълнуващи моменти и разговори, непубликувани снимки и интересни лични истории на нашия незабравим Буги.
„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ е написана от Светлана Близнакова-SEVI и събира в себе си съкровени моменти, емблематични анекдоти, интервюта на Буги с важни за него хора, вечни текстове на песни и още истории от интересния живот на една незабравима личност.
Текстописец, музикант, композитор, изпълнител, радиоводещ, отдаден баща и любим мъж, галантен кавалер, верен приятел, професионалист до маниакалност или просто „шофьорът на блуса“ – книгата показва различните, но истински житейски роли на Буги!… Истински – точно като него!
Елате, за да споделим общи спомени: 25 май, Patches Blues Bar/Блус барът на Кръпките, 18:00ч. Вход свободен.
Носете музиката в сърцето си и любовта към Буги! Лесно ще се познаем.
Линк към събитието: ТУК.
EDIT: Книгата „Буги Барабата – шофьорът на блуса“ от Светлана Близнакова-SEVI може да бъде закупена само от сайта на радио Z-ROCK: ТУК.
348 Views
error: Content is protected !!