Представяне на международния колективен роман "Полюси"

Представяне на международния колективен роман “Полюси”

Представяне на международния колективен роман “Полюси”

Заповядайте на събитието на пролетта – представяне на международния колективен роман “Полюси”.

Дата: 07.03.2024 г.
Час: 18:30
Къде: Столична библиотека, зала “Вяра”
Събитие: ТУК.

Представяне на международния колективен роман "Полюси"
Представяне на международния колективен роман “Полюси”

Проектът обединява 11 писатели от различни държави, които се впуснат в предизвикателството да разкажат по една глава от сюжета, за да потопят читателите в атмосферата на мистериозни кътчета от различни точки на Земята.

Анонс:

Младата изследователка Мария Алексеева е избрана за мечтаната работа в Global Treasure Association (GTA) – международен научен екип, който изследва мистериозни места с интересна история и силна магнитна енергия в различни точки на света. Младата жена дори не подозира, че съвсем не е избрана случайно, а GTA са разкрили най-голямата й тайна – Мария е наследила рядка дарба. Тя не просто усеща енергийното поле на местата, където се намира, но умее да вижда неща, които някога са се случили там и дори да използва тази енергия.
В същото време разследващият журналист, Андрю Бейл, открива изненадваща следа, която сочи, че GTA си сътрудничи с една от най-големите оръжейни корпорации. Целта им е да изобретят ново оръжие, базирано на магнитно поле, а Мария е най-важният елемент в този проект и съвсем скоро всичко за нея ще се преобърне…
Журналистът е твърдо решен да публикува разследването си, а GTA са готови на всичко, за да го спрат. Андрю и Мария, двама напълно непознати, ще бъдат замесени в опасно пътуване, което ще ги отведе в различни части на света, за да ги хвърли в яростна надпревара на живот и смърт.

The Poles
The Poles

Авторски колектив:

Греъм Маккуейд (Великобритания), Ерик Ернст (Швеция), Татяна Феликс (Украйна), Андрей Бонцевич (Русия), Самиа Азиз (Пакистан), Шашанк Кумар (Индия), Катсуя Уатанабе (Япония), Йенифър Йенсен (САЩ), Сю Ниати (Южна Африка), Чукуемека Феймъс (Нигерия), Таня Мир (България).

Ревю от редактора на “Полюси” Денчо Михов: ТУК.

Валентин Попов-Вотан

Валентин Попов-Вотан

главен редактор

Валентин Попов е български писател, носител на редица значими национални и международни отличия за проза и поезия. Негови творби могат да се прочетат на български, английски и италиански.

www.val-popov.com

339 Views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!