Безкрайна одисея - списание създавано от изкуствен интелект

Първото списание, списвано изцяло от изкуствен интелект

INFINITE ODYSSEY MAGAZINE

или списание “Безкрайна одисея”

Можете да видите сайта на списанието ТУК.

Безкрайна одисея е първото списание в света, което се създава изцяло с помощта на изкуствен интелект. Създадено е от екип от страстни ентусиасти и фенове на научната фантастика, посветени в изследване на жанра във всичките му форми.
От първоначалната концепция и развитие на темата, до писането и редактирането на статии, техния ИИ (изкуствен интелект) / A.I. (Artificial inteligence) ще играе решаваща роля във всеки един аспект на списанието.
Списание “Безкрайна одисея” (Sci-fi Magazine “Infinite Odyssey”) е научно-фантастично месечно издание, чиято цел е да изследва необятната шир на вселената и неограничените възможности на научната фантастика, фентъзито и ужасите. Всеки брой включва широка гама от завладяващи произведения на изкуството, истории и друго съдържание, което пренася читателите в далечни светове и невероятно бъдеще. Независимо дали сте фен на класическата научна фантастика или сте новодошъл в жанра, “Безкрайна одисея” има по нещо за всеки. Със своята създадена от ИИ селекция от изкуство, истории и друго съдържание, списанието е основна дестинация за всеки, който се интересува от бъдещето и обича да се забавлява.
Първият брой е от януари и има възможности за абониране, както и за поръчка на дигитален или хартиен вариант.

Повече от екипа на “Безкрайна одисея”

Ето как екипа на списанието приветства читателите на сайта на списанието:

Искахме да видим бъдещето сега. Така че го разработихме.
Infinite Odyssey е проект, изцяло създаден с помощта на изкуствен интелект.
Това е нова ера. Ера, в която компютрите са способни не само да създават изкуство, но и да създават изкуство, което е неразличимо от това, създадено от хората.

На път сте да изпитате нещо, което никой не е изпитвал досега.

На път сте да навлезете в света на безчовешкото изкуство.
На път сте да навлезете в света на безчовешката литература.
Какво чакаш?
558 Views
error: Content is protected !!