Нощно кино с Людмил Станев

Нощно кино с Людмил Станев

Нощно Кино селекция на Miramar film с гост преди прожекцията Людмил Станев

Нощно Кино има удоволствието да обяви предстоящото си събитие, което ще представи селекция на филми от Miramar film. Специалният гост на вечерта ще бъде известният български писател, публицист, сценарист и медик по образование Людмил Станев.
Людмил Станев е автор на няколко изключителни произведения, сред които “Няма такава книга”, “Неприятният татарин”, “Ненакърнимо” и “Малка нощна приказка”. Неговата книга “Малка нощна приказка” беше удостоена с наградата “Христо Г. Данов” за детска литература, съвместно с илюстратора Красимир Добрев. Людмил Станев е изключително талантлив и вариативен автор, чиито произведения са получили признание както от публиката, така и от критиката.
След разговора с г-н Станев, публиката ще има възможността да се наслади на селекция от филми на Miramar film. Един от филмите, който ще бъде представен, е “REW DAY”, режисиран от Свилен Димитров. Филмът проследява последните часове от живота на един обикновен човек, като разкрива драматичните моменти и фаталния край.
Освен това, ще бъдат представени и други интересни филми от Miramar film, включително “Догументъри” на режисьора Илина Перянова и “Мария” на режисьора Александра Фучанска. Филмът “Догументъри” разказва историята на Ася, която се грижи за безстопанствени кучета в приют и ни запознава с групата доброволци, които помагат на общински приют. “Мария” е драматичен филм, който разказва за живота на главната героиня и предизвикателствата, с които се сблъсква.
Поканени сте да се присъедините към нас на това вълнуващо събитие, където ще имате възможност да се насладите на филми от Miramar film и да чуете Людмил Станев да говори за своето творчество и изкуство.
Нощно Кино 23-ти юни от 21:00 часа във фоайе втори етаж на Фестивален и конгресен център-Варна (вход от страна на паркинга).
Вход – 10 лева на място преди прожекцията.
204 Views
error: Content is protected !!