“Любопитни факти само за мъже” – Оливър Кун

Корица        Мека

Страници    344

Размери    13.50 / 20.00 / 2.40 cm

Тегло        0.422 kg

ISBN        9789549282788

 

Когато се вземе заплата, винаги е едно и също. Харчи се за сметки и храна, и почти никога не остава за нещо друго. Е, в този случай остана. Забих се в книжарницата с намерението да си купя някой хубав хорър, само че попаднах на това.
„Любопитни факти само за мъже“ с подзаглавие „Ненужни познания за всякакви житейски ситуации“ ми привлече вниманието веднага. Разбира се, че не дискриминирам жените с тази книжка.

Напротив!

Всяка една дама също може да я прочете. Книгата е изпълнена с такива невероятни факти, че на няколко пъти използвах чичко Гугъл, за да се уверя, че Оливър Кун не си е съчинил нещо. Ами оказа се, че не е.

Пичът има още две книги, които смятам да изчета: „Всичко, което един мъж трябва да знае“ и „Всичко, което трябва да умее един мъж“.

Пак казвам, тази книга не е само за мъже. Ще е любопитна и за дамите. Разбира се, че ако я подхванат, може да останат шокирани от някои неща.

Тези 344 страници са разделени на 19 „глави“, всяка една от тях с „подглави“. Започнеш ли да я четеш, задължително трябва да се запасиш с цветни листчета. (Това го установих по средата на книгата и много съжалих.)

Например, между страниците са поместенми факти като този, че човешкото ДНК е до 50 процента идентично с ДНК-то на един банан. Или пък че, от текила може да се получат синтетични диаманти, а пък бирата е годна за пиене до една година след ядрена ексползия.

За частта относно секса – задължително да се чете!

Въобще доста такива интересни неща има вътре и с всеки нов факт, процентът да кажете „Уау“ се увеличава.

Оливър Кун се е постарал бая в издирването на всичко, което е вътре и книгата може да се изпозва, като Библия, ако някой реши да се пробва в „Стани богат“ например. (Че като знам какви шантави въпроси задават там…)

Автор: Младен Минев

415 Views
error: Content is protected !!