Топ 3 Роматика за 2022

Топ 3 Роматика за 2022

НАЙ-ДОБРИТЕ В ЖАНРА ЗА 2022

Какво е светът без малко романс! Вижте ТОП 3 най-добрите в жанр романс бестселъри според класацията на Goodreads за 2022!

1. „Любителите на книги“ от Емили Хенри / Book Lovers by Emily Henry

„Любителите на книги“ от Емили Хенри / Book Lovers by Emily Henry

Едно лято. Двама съперници. Сюжетен обрат, който не са очаквали….

Резюме: 

Животът на Нора Стивънс е книги – тя ги е прочела всичките – и тя не е този тип героиня. Нито смелото, нито спокойното момиче-мечта, и особено не „любимата“. Всъщност единствените хора, за които Нора е героиня, са нейните клиенти, за които тя сключва огромни сделки като жесток литературен агент, и любимата ѝ малка сестра Либи.

Ето защо тя се съгласява да отиде в Съншайн Фолс, Северна Каролина за месец август, когато Либи я моли за едно пътуване с приятелки – с перспектива за трансформацията, която ще донесе един малък град за Нора, която е убедена, че трябва да стане героиня в нейната собствена история. Но вместо пикник по ливади или срещи с красив селски лекар или барман с широки рамене, Нора продължава да се сблъсква с Чарли Ластра, книжен мрачен редактор от града. Щеше да е сладка среща, ако не беше фактът, че са се срещали много пъти и никога не е било сладко.

Ако Нора знае, че не е идеална героиня, Чарли знае, че той не е ничий герой, но тъй като те се срещат отново и отново – в поредица от съвпадения, които нито един истински добър редактор не би допуснал – това, което откриват, може просто да разнищи внимателно измислените от тях истории, които са писали сами за себе си.

„Любителите на книги“ от Емили Хенри / Book Lovers by Emily Henry

 За Автора: 

Емили Хенри е автор на бестселър №1 на Ню Йорк Таймс за „Любителите на книги“, „Хората, които срещаме на почивка“ и „Четене на плажа“, както и предстоящото „Happy Place“ (Щастливо място). Тя живее и пише в Синсинати и Кентъки.

 

 

 

2. „Напомняния за Него“ от Колийн Хувър / Reminders of Him by Colleen Hoover 

Резюме: Номиниран за награда Goodreads Choice за най-добър романс (2022)

След като излежава пет години затвор за трагична грешка, Кена Роуан се завръща в града, където всичко се обърква, с надеждата да се събере отново с четиригодишната си дъщеря. Но мостовете, които Кена е изгорила, се оказват невъзможни за възстановяване. Всички в живота на дъщеря ѝ са решени да изключат Кена, независимо колко усърдно работи, за да се докаже.

Единственият човек, който не я е изключил напълно, е Леджър Уорд, собственик на местен бар и една от малкото останали връзки с дъщерята на Кена. Но ако някой разбере как Леджър бавно се превръща във важна част от живота на Кена, и двамата рискуват да загубят доверието на всички важни за тях.

Двамата създават връзка въпреки натиска, който ги заобикаля, но с нарастването на любовта им расте и рискът. Кена трябва да намери начин да поправи грешките от миналото си, за да изгради бъдеще с надежда и изцеление.

3. „Започва с нас“ от Колийн Хувър / It Starts with Us by Colleen Hoover 

Резюме: Преди да свърши с нас, започна с Атлас. Колийн Хувър разказва любимата на феновете страна на историята на Атлас и споделя какво следва в това дългоочаквано продължение на „славното и трогателно“ (USA TODAY) бестселър №1 на New York Times It Ends with Us.

Лили и нейният бивш съпруг, Райл, тъкмо са се установили в граждански ритъм на съвместно родителство, когато тя внезапно отново се сблъсква с първата си любов, Атлас. След почти две години раздяла, тя е въодушевена, че поне веднъж времето е на тяхна страна и веднага казва „да“, когато Атлас я кани на среща.

Но вълнението ѝ бързо е възпрепятствано от знанието, че въпреки че вече не са женени, Райл все още е голяма част от живота ѝ – и Атлас Кориган е единственият мъж, който той няма да приеме да бъде в живота на бившата му съпруга и дъщеря.

Превключвайки между перспективите на Лили и Атлас, It Starts with Us започва точно там, където епилогът на „завладяващия, ускоряващ пулса“ (Сара Пеканен, автор на Perfect Neighbors) бестселър феномен It Ends with Us. Разкривайки повече за миналото на Атлас и проследявайки Лили, докато тя прегръща втори шанс за истинска любов, докато се справя с ревнив бивш съпруг, това доказва, че „никой не предлага емоционално четиво като Колийн Хувър“ (Ана Тод, автор на бестселъри на New York Times).

За Автора:

Международен автор и автор на бестселъри номер 1 на New York Times на романтика, YA(млади възрастни), трилър, фантастика за жени и паранормални романи.

Не обичам да се ограничавам в един жанр. Ако ме поставиш в кутия, ще си пробия път.


Биляна Драгулова Ana Drag

Ana Drag

главен редактор

писател, корекор, предпечатна подготовка

https://draskai.com/

258 Views
error: Content is protected !!