Победител ноември и нова тема за декември

Темата на конкурса за месец ноември беше в духа на предпразничните покупки и истерията покрай Черния петък, а именно: Пазаруване.

Получихме 32 разказа от 24 автори, преплитащи покупко-продажбите с кръвта и топлите вътрешности. От всички разкази, за най-кръвожаден избрахме този на

Радина Ангелова:

Продавам кожа, мека, бледа, гладка, без белези, 20 годишна и прясно одрана, има опция за цената и на парче – прегледах обявата си и натиснах публикувай.

Гледах с изкуствените си очи към трупа на сестра ми с идеални пропорции и мускули, оформени от фитнес, кръвта ѝ мокреше чорапите ми, червата ѝ продължаваха своята перисталтика, а зелените ѝ очи ме гледаха изцъклено, сякаш не предполагаше, че щях да убия собствената си сестра, задето отказа да ми даде пари, но не знаеше, че първо си продадох сърцето.

С този разказ тя спечели правото да си избере книга от най-новите издания на Издателска къща БАРД.

Разказите, които отличихме като особено добри, са следните:

Яна Бурнева:

– Здравейте, аз само да погледна..

– Тогава сте по стълбите надолу, по тъмния тунел надясно, след третата килия вляво и като чуете зловещ писък – отсреща…

***

Ralica Babakova:

Поръча я по Интернет – мечтаната съпруга, най-после можеше да си я позволи. След два дни нетърпеливо разпечатваше кашона, който откри пред вратата си, а от вътре със стъклени очи тя се взираше в него измежду стиропорените „фъстъци“, напоени с кръвта ѝ.

***

Elica Liubomirova:

Черния петък бе време, в което всички излизаха на лов за нови покупки, но неговият улов бе по-различен. Стрелна се в нищо неподозиращата тълпа и разкъса първата си жертва, от която останаха само кървави следи и шепа кости.

***

Дени Методиев:

В стремежа си да привличат клиенти на Черен петък, търговците ставаха все по-изобретателни, а клиентите – все по-капризни, затова новоотворилият магазин за продажба на живи хора беше естествен и до голяма степен очакван маркетингов подход. Цената бе достъпна за елита, но това, което правеше предложението неустоимо, беше възможността за една безплатна замяна при увреждане на продукта по вина на клиента.

Нова тема за декември

Новата тема за страшен разказ в две изречения е Гората. Тя ще бъде актуална до края на месец декември.

За да участвате, може да публикувате разказа си като коментар на страницата на конкурса или да го изпратите на мейл stra666en.razkaz@gmail.com.

200 Views
error: Content is protected !!