Автори

Михаела Методиева

Михаела Методиева
Михаела Методиева

Михаела Методиева
Здравейте! Аз съм Михаела Методиева от град Симитли, област Благоевград. На 18 години съм. Отличен ученик съм в 12 клас с профил ,,Хуманитарни науки“ в гимназията, в Симитли.
Открих любовта си към писането в 8 клас и оттогава до сега не съм спирала да творя.
Моята творческа биография би била дебел роман, ако изпращах за участие всичко, което изписвам върху тефтери и бели листа в моменти на вдъхновение. Истината е, че обичам да разказвам своите истории и фантазии, но рядко ги правя достояние на по-широка аудитория.
Участвала съм в различни конкурси – предимно на училищно и регионално ниво, имам и награди за създадени есета. Последната е престижната първа награда за есе, посветено на 50-годишния юбилей на моя роден град Симитли – „Симитли в четири сезона”.
Писането за мен е пътуване – пътуване към себе си, към другия, към света – познат и непознат. Писането е откриване – откриване на себе си за света и на света за себе си. Пишейки, аз осъществявам и себе си и мечтите си…
Поглеждам напред, усещам нови измерения, отворени и невраждебни пространства…Чувствам се жива, преизпълнена с енергия и нови възможности.

Поезия:
“Обречени”

Проза:
“Ухание в мрака”

455 Views
error: Content is protected !!