Автори

Елена Желязкова

Елена Желязкова

Казвам се Елена Желязкова. По професия съм счетоводител и вече повече от 25 години работя основно това. Успоредно обаче пиша стихове. Започнах да пиша още като дете в ученическите години, но тогава стиховете бяха по-скоро терапия. В трудни моменти, когато ми беше тъжно и тежко, те изливаха тази болка извън мен и ми помагаха да продължа напред.
Последните години предизвиках себе си и започнах да пиша стихове на всякаква тематика и във всеки момент. В началото на лятото издадох първата си стихосбирка „Не пропускай живота” като с нея исках да дам на хората доза мотивация за всеки ден в рими. И успях. Има толкова хубави стихове в нея, които всеки може да си ползва за утвърждения, за визуализации и за какво ли още не, което да го движи напред и да му помага да не губи мотивацията си, защото това е огромен проблем на днешното време.
Имах много написани стихове когато избирах за тази стихосбирка и само след няколко месеца реших, че ще издам и още една на вечната тема за любовта с всичките ѝ измерения и последици, защото тя може да е и ад и рай, зависи кой как я възприема и какво му се случва.
И тази стихосбирка вече е факт и носи името „ Любовта, без която не можем”. Продължавам да пиша всеки ден. Случайна дума, изречение, ситуация предизвикват това и редовете се редят сами. Не се подписвам с псевдоним и не желая да бъда подписана с такъв. Просто Елена Желязкова е достатъчно.

Поезия:

“За теб ще бъда всичко”

427 Views
error: Content is protected !!